USR Alba a depus la Biroul Electoral Judetean Alba (BEJ) o sesizare prin care a reclamat abateri grave ale celorlalti competitori de la regulile afisajului electoral. Concret, PNL a fost reclamat in 14 cazuri in care a incalcat art. 40 alin. 6 din Legea 33/2007, care impun montarea unui singur afis electoral pe fiecare panou.

Panourile electorale unde PNL a lipit mai mult de un afis se afla in localitatile Ocna Mures, Galda de Jos, Cricau, Unirea, Blaj, Decea, Campeni.

Aceeasi incalcare de regulament a fost semnalata si in cazul PSD si ALDE, in timp ce afisele ProRomania combina culori intr-o succesiune care reproduce drapelul Romaniei, incalcand astfel art. 40 alin 7 din Legea 33/2007.

USR Alba invita restul competitorilor electorali sa se supuna si ei legilor electorale.

Alianta 2020 USR PLUS a lipit cate un singur afis pe fiecare panou electoral si doar in locurile permise, in acord cu reglementarile din domeniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri