Circa 800 de autobuze pline cu oameni vor ajunge in curand la Iasi cu ocazia unei manifestatii pro PSD extrem de criticate atat de primarul orasului, cat si de opozitie care considera ca data nu este deloc potrivita, avand in vedere summitul european de la Sibiu si faptul ca 9 mai este Ziua Europei. Sunt asteptate contramanifestatii si, deja, au aparut primele imagini cu cei care nu il sustin pe liderul partidului de guvernamant.

Astfel, unul dintre lucratorii de pe schelele platformei de pe care va vorbi Liviu Dragnea, purta in vazul lumii un tricou cu un mesaj indreptat direct impotriva partidului.

WALL-STREET.ro indeamna contramanifestantii sa NU recurga sub NICIO FORMA la violenta, intrucat mitingurile, organizate legal, sunt un drept consfiintit in Constitutie.

Liviu Dragnea a fost extrem de agresiv in declaratiile anterioare, numindu-i pe cei care nu il sustin “slugile lui Iohannis” si “mascarici”.

„Foarte bine, inseamna ca s-ar putea sa apara contramanifestatii si sambata la mitingul de la Iasi. Daca asa vor sa se joace in campanie, asa o sa jucam in aceasta campanie. Adica sa nu creada Iohannis si slugile lui ca numai ei au dreptul sa urle sau sa tipe. O sa lasam si noi oamenii nostri, care sunt foarte nervosi, sa faca contramanifestatii. Nu ma astept sa inteleaga mesajul asta nici el si nici mascaricii lui”.

Deputatul Costel Alexe, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca PSD va aduce la mitingul de joi de la Iasi oameni din toate judetele Moldovei, cu peste 800 de autocare si microbuze, in conditiile in care in aceasta regiune nu exista infrastructura si guvernantii ultimilor ani nu si-au respectat promisiunile in acest sens.

Liderul PNL Iasi a criticat faptul ca de la an la an in Moldova creste rata accidentelor grave si, implicit, numarul mortilor si ranitilor. Conform declaratiilor sale, zona de est a Romaniei este cea mai periculoasa regiune a Uniunii Europene din punct de vedere al sigurantei rutiere, iar aceasta situatie este mult mai grava decat in vestul tarii sau in zonele in care infrastructura rutiera este modernizata, informeaza agerpres.ro.

"Viata participantilor la trafic este pusa in primejdie de starea proasta a drumurilor si infrastructura rutiera subdimensionata, incapabila sa preia in siguranta volumul traficului rutier. De prea mult timp Moldova asteapta sa fie tratata cu demnitate si respect in timp ce tot mai multe familii sunt distruse in accidentele rutiere de pe drumurile Moldovei: peste 2.000 de oameni au murit si au fost grav raniti peste 9.200 de oameni in cele 9.700 de accidente grave inregistrate de Ministerul de Interne. Practic, putem spune ca in ultimii ani o comuna a disparut de pe harta", a mai precizat Costel Alexe.

In retelele de socializare, aproape 10.000 de persoane si-au anuntat intentia de a participa, in Piata Unirii, la o actiune de protest indreptata impotriva liderului mafiei.

Deputatul USR Iulian Bulai, de loc din judetul Neamt, acuza PSD ca foloseste resurse publice pentru organizarea mitingului de la Iasi si ca, printre altele, partidul ar sponsoriza excursii la Iasi in care oamenii sunt atrasi sub pretextul ca vor fi dusi la moastele Sf. Parascheva.

„PSD umileste oamenii din institutiile publice ducand-i cu forta la mitingul de la Iasi. Consiliul Judetean Neamt fura din banul public pentru a-l salva pe Dragnea.

Cazul Neamt: firma de transport local din Piatra Neamt – SC Troleibuzul SA aflata in subordinea CJ Neamt (condus de baronul PSD Ionel Arsene) anunta ca maine, mai multe autobuze intra de urgenta intr-o verificare tehnica.

Este un fals: surse din firma (angajati si soferi) au confirmat ca maine vor pleca la Iasi 10 autobuze pentru miting (dintre care 4 sunt autobuze noi). Pe banii nemtenilor. Este o mare bataie de joc la adresa nemtenilor si romanilor. Banul public este in interesul cetateanului, nu al partidului PSD.

Mai mult: institutiile publice controlate de PSD au cota anume de persoane pe care trebuie sa le aduca pentru miting. Anumiti agentii economici care au legatura cu statul au si ei cota de participare. Tot ei suporta si cheltuielile aferente transportului si sederii la Iasi.

In multe comune pesediste din Neamt, preotii anunta excursii gratis la Sf Parascheva. Sponsorizate de PSD.

O tara intreaga trebuie sa stie ca moldovenii de buna credinta se opun abuzurilor de mai sus si ca maine la Iasi vom apara Moldova”, scrie Iulian Bulai intr-o postare pe Facebook.

Viorica Dancila nu va fi alaturi de Liviu Dragnea la mitingul PSD de la Iasi, din 9 mai, a anuntat, marti seara, la B1 TV, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a precizat ca premierul „are alt program”, pentru ca i-a adresat o invitatie sa viziteze judetul, in urma inundatiilor produse de ploile abundente din aceste zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri