Orasul Targoviste arata ca sub stare de asediu inainte de mitingul electoral al PSD programat sa aiba loc la pranz in capitala judetului Dambovita, scrie presa locala. A fost interzisa circulatia pe 14 strazi, au fost instalate baraje de Politie, iar IPJ Dambovita a facut un apel la cetateni sa colaboreze cu fortele de ordine, noteaza Digi24.ro.

”Inca de la primele ore ale diminetii, forte impresionate ale Jandarmeriei au ocupat pozitii in Targoviste, in zona centrala a orasului. Incepand cu ora 12.30, in Piata Tricolorului si in zonele adiacente, la un miting electoral, sunt asteptati sa participe peste 30.000 de oameni. Numarul participantilor este cel anuntat de partidul ce organizeaza aceasta manifestare. Incepand cu ora 9.30 strazile au inceput sa fie inchise circulatiei auto. Bulevardul „Mircea cel Batran”, din centrul orasului, este deja blocat, de fortele de ordine”, noteaza Realitatea de Dambovita.

IPJ Dambovita a emis un comunicat special pentru mitingul PSD de la Targoviste: "Adoptati o conduita preventiva! Respectati indicatiile fortelor de ordine din teren. Daca in preajma dumneavoastra observati persoane cu un comportament agresiv, indepartati-va de acestea si informati efectivele din dispozitivele de ordine publica. Nu intrati in discutii contradictorii! Nu consumati bauturi alcoolice, mai ales in locurile publice! Protejati-va bunurile! Nu le lasati nesupravegheate nici macar pentru cateva secunde!".De asemenea, se cere prudenta la volan cand masina trece pe langa un grup mai mare de oameni si sa se semnaleze la 112 orice situatie de urgenta.

"Daca politistii sau jandarmii va cer documentele de identitate, colaborati cu acestia. Activitatile de verificare sunt efectuate pentru siguranta dumneavoastra. Nu fortati barajele impuse de politistii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieti si a preveni accidentele de circulatie. Manifestati intelegere si respectati indicatiile si semnalele politistilor cu privire la rutele ocolitoare. Semnalati orice situatie de urgenta la 112 sau la cel mai apropiat politist din teren", arata IPJ Dambovita, citat de Agerpres.

„Nu ma asteptam ca dupa 30 de ani de democratie pe care vrem sa o consolidam si in care sunt de acord cu orice manifestare si opinie a celor care au pareri contrare, sa se ajunga la acest limbaj. La fata locului nu este o atmosfera care sa te faca sa te simti bine”, a declarat liderul PSD Dambovita, Rovana Plumb, la Realitatea tv, acuzand faptul ca liderii PSD au fost urmariti de protestatari peste tot in tara, in orasele unde au organizat mitinguri electorale.

Sursa foto: realitateadedambovita.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri