Liviu Dragnea: Iohannis si ai lui fac galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca seful statului Klaus Iohannis "si ai lui" au inceput sa faca "galagie" pentru a acoperi "sunetul cresterii economice", noteaza Agerpres.

"Am auzit si ati auzit si dumneavoastra in ultima perioada pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca, a inceput sa faca galagie. Credeti ca are Iohannis ceva de spus? Credeti ca are vreun proiect de tara? Credeti ca are vreun proiect, vreun gand bun pentru Romania? Nu are, oameni buni. El si ai lui fac galagie pentru a acoperi un sunet care incepe sa se auda din ce in ce mai tare - este sunetul cresterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei si agriculturii, este sunetul scos de cresterea pensiilor si a salariilor, este zornaitul banilor in buzunarele romanilor, este masinaria guvernarii PSD care s-a pus in miscare. De ce credeti ca fac acest zgomot? Pentru ca oamenii sa nu vada ca Romania se dezvolta, ca Romania creste, ca oamenii au inceput sa o duca mai bine, oamenii au inceput sa aiba incredere, sa investeasca", a declarat Liviu Dragnea, duminica, la mitingul electoral al PSD de la Targoviste.

Despre mitingul PSD

Politia Locala Targoviste informeaza ca, duminica, intre orele 10,00 - 16,00, vor fi inchise circulatiei auto 14 strazi din municipiu, in contextul mitingului electoral al PSD.

IPJ Dambovita recomanda pentru adunarea publica de la Targoviste: "Adoptati o conduita preventiva! Respectati indicatiile fortelor de ordine din teren. Daca in preajma dumneavoastra observati persoane cu un comportament agresiv, indepartati-va de acestea si informati efectivele din dispozitivele de ordine publica. Nu intrati in discutii contradictorii! Nu consumati bauturi alcoolice, mai ales in locurile publice! Protejati-va bunurile! Nu le lasati nesupravegheate nici macar pentru cateva secunde!".

"Daca politistii sau jandarmii va cer documentele de identitate, colaborati cu acestia. Activitatile de verificare sunt efectuate pentru siguranta dumneavoastra. Nu fortati barajele impuse de politistii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieti si a preveni accidentele de circulatie. Manifestati intelegere si respectati indicatiile si semnalele politistilor cu privire la rutele ocolitoare. Semnalati orice situatie de urgenta la 112 sau la cel mai apropiat politist din teren", arata IPJ Dambovita.

Citeste si:
BREAKING: Liviu Dragnea inculpat în dosarul Tel Drum
BREAKING: Liviu Dragnea...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Alegerile locale pe 27 septembrie - proiect adoptat de Senat
Setari Cookie-uri