Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a adresat duminica indemnul ca alegatorii sa mearga la vot, precizand ca are mare incredere in Romania.

"Am votat pentru competenta si onestitate in Europa. Este un moment in care romanii pot sa isi exprime opinia lor, oricare ar fi aceasta pot sa si-o exprime, de aceea mesajul este unul clar si explicit: veniti la vot. (...) Cu cat suntem mai multi, cu atat Romania de astazi, asa cum este ea, isi va exprima vocea si va fi recunoscuta. Haideti la vot, avem mare incredere in Romania!", a declarat Dan Barna, la iesirea de urne, potrivit Agerpres. Dan Barna spune ca "este un mesaj foarte bun" ca romanii din Diaspora merg la vot.

"Legat de Diaspora, am vazut deja fotografiile, am vazut imaginile de la Munchen cu acea coada pe sute de metri, pe mai multe randuri. Este un mesaj foarte bun din punctul meu de vedere, pentru ca arata ca romanii, oriunde se afla in acest moment, isi asuma decizia pentru viitorul tarii noastre. (...) Faptul ca romanii din Diaspora merg la vot, faptul ca romanii din Diaspora suna acasa si isi trimit rudele la vot arata ca incepe sa ne pese", a spus liderul USR.

Si la sectia unde a votat Dan Barna, in Sibiu, alegatorii stateau la coada sa voteze. Dan Barna a votat la Sibiu impreuna cu candidatul la europarlamentare Nicolae Stefanuta.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri