Deputati USR-PLUS: NU vom mai accepta invitatii la Antena 3

Deputatii USR-PLUS Stelian Ion si Dragos Pislaru au anuntat ca NU vor mai da curs invitatiilor Antena 3 de a veni in emisiuni, intrucat televiziunea continua, din pacate, sa aiba o agenda diferita de a poporului, la fel ca in ultimii doi ani de guvernare Dragnea si PSD.

Astfel, Stelian Ion a avut un mesaj scurt pe Facebook: “Am decis sa opresc pentru moment aparitiile la Antena3. Multumesc deopotriva pentru intelegere si pentru criticile pe care mi le-ati adus cu buna credinta”.

Dragos Pislaru a avut explicatii mai amanuntite:

“Am vazut reactiile voastre. Si simt nevoia sa va raspund.

Nu am o problema de curaj sa imi sustin ideile cu calm si fermitate in medii ostile. Mi se pare chiar important sa iesim din bula. Pana la urma chiar trebuie sa vorbim cu toti romanii.

Dar a fost o greseala sa credem ca putem merge la emisiunea lui Mihai Gadea sa discutam despre unitate si subiecte de interes pentru romani si sa le vorbim despre planurile USR PLUS. Aceasta emisiune continua sa aiba o agenda diferita la fel ca in ultimii doi ani de guvernare Dragnea si PSD.

Citeste si:
Antenele reduc temporar salariile cu 20% și suspendă parte din...
Coronavirus | Antenele reduc...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Nu vom mai accepta alte invitatii in aceste conditii”.

Anunturile vin in contextul in care mai multi factori de opinie au criticat faptul ca lideri ai USR-PLUS au vizitat imediat dupa alegeri televiziunea de propaganda a Antena 3. De cealalta parte, unii sustin ca este un lucru bun, pentru a “iesi din bula” alegatorilor tineri, care stau mai mult timp pe retele sociale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri