Adrian Nastase a lansat, luni, un apel catre social-democrati pentru reformarea PSD, in contextul pierderii alegerilor europarlamentare. Fostul premier a facut o petitie on-line pentru reformarea partidului, precizand ca initiativa nu este o disidenta in interiorul formatiunii, conform HotNews.

„Apel catre social-democrati, Noi, semnatarii acestui apel, ne adresam actualilor si fostilor membri ai Partidului Social Democrat, simpatizantilor acestuia, tuturor celor care impartasesc valorile social-democratiei, precum si celor care considera ca Romania are nevoie, in continuare, de un partid politic de stanga modern si puternic. In fata esecului politic al PSD in alegerile pentru Parlamentul European, consideram ca este datoria noastra morala sa sprijinim principalul partid al stangii sa iasa din criza in care se afla”, arata Adrian Nastase, in textul petitiei postate pe blogul personal.

Acesta precizeaza ca acest grup de initiativa al social-democratilor nu doreste crearea unei disidente in interiorul PSD si nu vizeaza obtinerea unor functii in partid.

„O spunem cu tarie, pentru a evita confuziile: nu suntem o disidenta in interiorul PSD, nu dorim sa constituim un partid in interiorul partidului. Nu suntem animati de dorinta de a dobandi inalte demnitati in statul roman. Nu suntem noi cei care trebuie sa personifice adaptarea PSD la noile realitati. Insa, dorim si credem ca este posibila reformarea Partidului Social Democrat, pentru a juca in continuare un rol decisiv pentru progresul Romaniei. Misiunea uriasa a recladirii stangii romanesti are nevoie de toate resursele umane disponibile, de toate mintile si sufletele oamenilor de stanga. Suntem impotriva oricaror actiuni de revansa ori razbunare. „Sa mergem impreuna!” este si dorinta noastra sincera”.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri