Paul Stanescu, numarul 2 in PSD dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, care a fost ales presedinte executiv, a demisionat, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, care are loc la aceasta ora, porivit Hotnews.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD este in desfasurare, liderii partidului urmand sa stabileasca data congresului la care va fi aleasa noua conducere a partidului.

In timp ce Viorica Dancila ar vrea un congres de urgenta, adica in aceasta luna, gruparea Stanescu-Firea sustine ca acest congres sa aiba loc in toamna.

Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit vineri la sediul partidului din Baneasa, iar pe agenda sedintei se afla stabilirea strategiei partidului pe urmatoarea perioada, in contextul in care se anunta o motiune de cenzura, iar Guvernul are patru ministri interimari. Un punct prioritar pe ordinea de zi este stabilirea datei congresului pentru alegerea unui noi conduceri a PSD, iar aici parerile sunt impartite. Tandemul Stanescu- Ciolacu vrea amanarea luptei pentru sefia partidului, in timp ce o parte din greii PSD doresc organizarea unui congres imediat.

Citeste si:
Presedinta USR Bucuresti: Gabriela Firea nu se pricepe la solutii
Presedinta USR Bucuresti:...

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Teodorovici si Fifor s-au retras din cursa pentru Cotroceni