Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, spune ca decizia privind anularea mandatului de arestare a politicianului Renato Usatii „ridica mari semne de intrebare”, relateaza Digi24.ro.

„Prim-ministrul nu poate da indicatii procurorilor si nu poate interveni in justitie si nu o voi face niciodata. Insa decizia de astazi, de anulare a mandatului de arest pe numele lui Renato Usatii, ridica mari semne de intrebare. Prin aceasta decizie, procurorii fie recunosc ca dosarul a fost fabricat la comanda politica si atunci ar trebui sa stim la comanda cui, iar cei care au indeplinit asemenea indicatii trebuie sa-si dea demisia si sa raspunda in fata legii, fie legalitatea deciziei de astazi are caracter indoielnic", a spus Maia Sandu.

Declaratia vine dupa ce controversatul politician Renato Usatii, liderul Partidului Nostru, a fost eliberat duminica seara. Mandatul de arestare preventiva pe numele sau au fost anulat de autoritatile de la Chisinau la scurt timp dupa revenirea acestuia in tara.

Usatii a fost retinut de ofiterii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale (PCCOCS), la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, dar a fost eliberat in aceeasi zi.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri