Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi din PSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si alianta PSD-ALDE pentru a sprijini un singur candidat in alegerile prezidentiale.

"Eu tot vreau in turul 2 sa intre un candidat de centru-stanga. Eu tot cred ca putem gasi un candidat, sa nu fie nici de la PSD, pe care sa il sustinem sa ajunga in turul 2. Pro Romania si PSD si ALDE! Noi am venit si cu o propunere concreta si am zis sa il propunem pe Sorin Cimpeanu. PSD nu a zis niciodata nimic de rau de Sorin Cimpeanu, ALDE nici atat. Are recunoastere internationala, e un candidat foarte bun. Pe el il propunem noi, poate aveti idei mai bune. Dar daca mergem cu trei candidati, sigur nu intra niciunul in turul 2", a anuntat Victor Ponta, in emisiunea "Dosar de Politician" de pe B1TV.

Aceasta solicitare vine la putin timp dupa ce opozitia l-a acuzat pe Victor Ponta ca nu a depus eforturi pentru a atrage destui parlamentari ai puterii de partea motiunii de cenzura pentru a putea trece motiunea de cenzura prin Parlament.

De asemenea, aceasta dorinta a fostului premier contrazice si propria sa declaratia in care arata ca a invatat lectia transmisa de electorat la votul din 26 mai si nu se mai intoarce la PSD deoarece este un partid compromis ce nu mai este dorit de romani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri