Decizie CExN PDS: Cine ii ia locul lui Viorel Stefan in Guvern?

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, va prelua, interimar, si functia de vicepremier de la Viorel Stefan, care a plecat la Curtea Europeana de Conturi. Decizia a fost luata vineri in Comitetul Executiv National al PSD.

"Al doilea punct de pe ordinea de zi la Comitetul Executiv National a fost cel referitor la vicepremier interimar. Este vorba de portofoliul care va ramane vacant dupa 1 iulie, in urma plecarii lui Viorel Stefan la Curtea Europeana de Conturi”, a declarat premierul Viorica Dancila, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, scrie Agerpres.ro.

Aceasta a precizat ca interimatul va fi asigurat pana la mijlocul lunii iulie, cand se va face o evaluare a ministerelor, a punctelor din programul de guvernare indeplinite pe fiecare minister in parte.

“Vom veni cu propuneri pentru cele doua portofolii de vicepremier - ma refer la cel pentru parteneriate strategice si cel pentru economie, vacantat in urma plecarii lui Viorel Stefan. Am supus la vot ca acest portofoliu sa fie detinut de Eugen Teodorovici, avand in vedere ca este ministrul Finantelor si ca este un portofoliu economic", a precizat premierul.

Viorel Stefan va exercita mandatul de membru al Curtii de Conturi Europene incepand cu 1 iulie, pentru o perioada de 6 ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri