Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, la finalul Congresului partidului, ca nu stie ce inseamna aceasta functie, dar e ceva ce si-a dorit tot timpul sa fie, pentru a gasi rezolvare la problemele pe care oamenii le aduc, potrivit Agerpres.

"Am promis ca sunt sincer si am sa spun ceea ce simt. Ma gandeam daca in aceasta sala, poate undeva curand, se va decide si soarta tarii, in sensul bun al cuvantului. Sunt emotionat, nu stiu ce inseamna presedinte executiv, e ceva ce mi-am dorit tot timpul sa fiu pentru ca lucrurilor, problemelor pe care oamenii le aduc sa le gasesc rezolvarea. Asa am sa fac ca presedinte executiv, asta vreau sa fac in continuare ca ministru al Finantelor Publice, cu sprijinul doamnei prim-ministru, cu sprijinul lui Mihai Fifor, cu sprijinul tuturor colegilor din acest partid frumos, un partid in care toti romanii se vor putea regasi", a spus Teodorovici la finalul congresului extraordinar al PSD.

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general.

Viorica Dancila a obtinut 2828 voturi, Liviu Plesoianu - 715 voturi, Serban Nicolae - 375 voturi si Ecaterina Andronescu - 50 de voturi. 22 de voturi au fost nule.

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a fost ales presedinte executiv al PSD, el obtinand 2463 de voturi. Contracandidatii sai au obtinut: Daniel Suciu - 1358 voturi, Daniel Florea - 129 voturi si Marius Bota, care s-a retras - 19 voturi. 21 voturi au fost nule.

Citeste si:
Social-democratii se reunesc in Congres extraordinar la Sala Palatului
Social-democratii se reunesc...

Secretar general al PSD a fost ales Mihai Fifor, cu 2366 voturi. Gabriel Petrea a obtinut 717 voturi, Felix Stroe - 189, iar Codrin Stefanescu - 466 voturi. Rodica Nassar - 77 voturi. 175 voturi au fost nule.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Primul congres PSD fara Dragnea: trebuie sa dam dovada de democratie