Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri seara, la Tulcea, ca va cere demisia tuturor presedintilor organizatiilor care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la alegerile prezidentiale, daca social-democratii vor pierde, scrie Agerpres.

"As cere demisia tuturor liderilor care au obtinut un rezultat sub cel la care s-au angajat, (daca PSD va pierde alegerile, n.red.). Fiecare judet trebuie sa-si faca o analiza si sa-si propuna un criteriu de performanta. Daca lasam la voia intamplarii, putem avea judete care se implica si muncesc si judete care nu vor face acest lucru. Atunci este corect ca in primul rand cei care nu indeplinesc aceste criterii sa fie primii care-si dau demisia si apoi conducerea centrala", a spus Viorica Dancila, intr-o conferinta de presa.

Sefa PSD a raspuns astfel unui jurnalist care a intrebat-o daca-si va da demisia de la sefia partidului in cazul in care PSD va pierde alegerile prezidentiale.

"Viitorul PSD depinde foarte mult de rezultatul pe care-l vom obtine la alegerile prezidentiale. Cred ca discutia noastra nu trebuie sa fie despre interese personale, mize mai mari sau mai mici, mize de moment. Ea trebuie sa fie despre modul in care PSD se va pozitiona, despre scorul pe care-l va obtine, pentru ca acest scor va influenta foarte mult rezultatele urmatoarelor doua alegeri", a mai spus presedintele PSD.

Potrivit acesteia, sondajul actual cu prezidentiabilii PSD va fi urmat de un altul cu cei mai buni doi candidati.

"Sunt optimista dupa aceasta zi, o zi incarcata, pentru ca am vazut dorinta de implicare a membrilor comitetelor executive nationale, a liderilor celor trei judete, dorinta de a obtine un rezultat cat mai bun si cred ca acest lucru ne incurajeaza sa mergem si in celelalte judete si sa castigam alegerile prezidentiale", a mentionat Viorica Dancila.

La randul lui, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, unul dintre prezidentiabilii PSD, a apreciat rezultatul alegerilor europarlamentare drept "o sincopa".

"Ce s-a intamplat pe 26 (mai, n.red.) poate ca reprezinta si un efect al modului in care administratia in general se poarta, sa spunem, in zona publica, fie ca vorbim de blocaje, de intarzieri de avize, autorizatii, aroganta poate la centru, la nivel local. Oamenii percep asta intr-un mod foarte direct si o asociaza guvernarii, cu toate ca noi am avut un alt mesaj, am dat anumite masuri", a declarat ministrul Teodorovici.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, alaturi de presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici, si secretarul general Mihai Fifor au participat vineri seara la sedinta Comitetului Executiv Judetean al Organizatiei PSD Tulcea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri