Senatorul Nicolae Moga este noul ministru al Afacerilor Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia in aceasta dimineata. Decizia de numire a lui Moga a fost luata in cadrul sedintei Comitetului Executiv National. Senatoarea USR Florina Presada lanseaza o serie de critici la adresa noului ministru, numindu-l artizanul a multor momente penibile desfasurate in plenul Senatului.

Nicolae Moga a devenit oficial ministru al Afacerilor Interne, in urma sedintei Comitetului Executiv National PSD, numele acestuia fiind vehiculat de cateva zile in spatiul public. Florina Presada a lansat mai multe critici la adresa lui intr-o postarea publicata pe Facebook.

"Senatorul Moga il inlocuieste pe domnul Manda dupa ce acesta a plecat la Bruxelles ca europarlamentar. Va spun cum sunt sedintele de plen cu dl Moga prezidandu-le: haos! Desi a fost presedintele Comisiei de Regulament din Senat, dl Moga nu stapaneste deloc acest regulament. Au fost multe momente penibile in plenul Senatului in ultima luna pentru ca domnul Moga nu citeste corect ordinea de zi, pentru ca nu stie ce sa supuna la vot sau cand si cui sa dea cuvantul. Este inconstienta curata sa dai acest portofoliu dlui Moga. Dar, pe de alta parte, cand am vazut noi ultima data ca PSD isi numeste ministrii pe criterii de competenta? Aici a ajuns acest partid, care nu e, in acest moment, decat un vehicul pentru ca diverse personaje, oameni politici, sa profite de resursele publice. Sa guverneze cu integritate si competenta in interesul romanilor nu mai e de mult obiectivul PSD", precizeaza Florina Presa intr-o postare pe Facebook.

Viorica Dancila a dat o serie de declaratii referitoare la anuntul facut de Carmen Dan privind demisia in care aceasta a precizat ca "PSD a cedat in fata lui Iohannis".

Citeste si:
Romgaz: Constructia centralei de la Iernut, blocata din cauza OUG 114
Romgaz: Constructia centralei...

"Doamna Carmen Dan cred ca este dezinformata, niciodata PSD nu va ceda presiunilor facute de presedinte. Intram intr-o campanie impotriva lui Iohannis si in niciun caz nu trebuie sa luam decizii care sa il ajute. Eu cred ca unii membrii ai partidului nu au invatat nimic si au crezut ca daca ies in spatiul public inainte de sedinta ii va aprecia cineva", a declarat Viorica Dancila.

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
SURSE Dancila nu s-a prezentat la negocierile cu ALDE