Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar al Pro Romania, critica in termeni duri declaratiile facute marti seara de presedintele partidului, Victor Ponta, despre posibilitatea intrarii la guvernare alaturi de PSD.Tudose a declarat pentru Digi24.ro ca Ponta nu s-a consultat cu partidul inainte de a purta negocierile de luni cu Viorica Dancila, negocieri in cadrul carora aceasta i-a oferit varianta intrarii la guvernare in luna septembrie.

”Eu nu inteleg, la ce am mai plecat din PSD? Nu am plecat numai din cauza lui Dragnea! PSD astazi e PSD care zice ca a castigat alegerile dar l-au furat martienii, care il tine pe Cuc la Transporturi si care o tine pe Cati la Educatie. Eu sustin ca suntem buni sa intram la guvernare, dar cu premier Pro Romania si nu cu acest PSD. Care PSD, al lui Cuc, al lui Arsene?, a spus Mihai Tudose, citat de Digi24.

”Se auzea pe vremea lui Dragnea ca ea vrea sa isi dea demisia dar nu i-o accepta Dragnea. Acum nu mai e Dragnea, poate sa isi dea linistita demisia, de ce nu si-o mai da? Cum adica e Dancila asa brusc desteapta si noi o sustinem la prezidentiale? Ce, am innebunit?!”, a continuat fostul premier.

Acesta a precizat ca aceeasi pozitie o are si fata de negocierile purtate de Victor Ponta cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

”Nu sunt de acord nici cu chestia asta, sa iasa Calin de la guvernare si sa il sustinem pe el. Calin e tot ala care a luat 4% in sondaje, nu inteleg logica. La orice sondaj ar face, tot atata ar avea. Ieri PSD a decis ca cel mai bun produs al PSD e Viorica Dancila. Solutia noastra e candidat propriu si asta e!”, a explicat Mihai Tudose.

Preşedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca ar intra impreuna cu partidul sau la guvernare daca ar fi restructurat guvernul Dancila. Fostul premier vrea un executiv cu mai putine ministere şi o restructurare solida a administratiei publice. „Daca va fi un proiect in care sa credem vom intra si la guvernare, acum nu putem in conditiile acestea. (...) As merge si aş sustine guvernul daca vine cu proiecte in care sa cred. De ce sa nu sustin? noi suntem Pro, cei de la USR sunt contra. (...) Solutia este o restructurare integrala a guvernului, si apoi te duci in jos pe schimbarea administratiei publice; un alt guvern, maxim 20 de ministri, restructurare solida”, a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri