Astazi, in sedinta Consiliului local Turnu Magurele s-a pus in dezbatere initiativa mai multor consilieri locali ai opozitiei de a se retrage titlul de cetatean de onoare al orasului in cazul lui Lviu Dragnea, fost lider al PSD, actual puscarias. Cu doua abtineri si 9 voturi pentru mentinerea titlului, Dragnea si-a pastrat statulul onorific in orasul de unde a inceput ascensiunea lui politica si economica, un oras ajuns, intre timp, ruina, scrie LiberInTeleorman.ro.

Potrivit consilierului local PNL, Claudiu Cracea, care a fost si unul dintre initiatorii proiectului de hotarare, sedinta a fost una extrem de jenanta pentru administratia locala turneana, mai ales ca un consilier PSD l-ar fi comparat pe Dragnea cu taranistul Ion Mihalache, arestat de comunisti cu ocazia diversiunii cunoscute sub denumirea de Inscenarea de la Tamadau.

A ramas cetatean de onoare, pentru ca a avut sustinerea celor din PSD si ALDE. Ba chiar l-au asemuit in sedinta cu Ion Mihalache. Vorbim despre un consilier care mai e si profesor de istorie. Probabil ca e adevarat ca ne meritam soarta. Dar eu voi insista in sensul retragerii acestei titulaturi. O sa ma intalnesc cu colegii din PNL si cred ca vom protesta pana cand lui Dragnea i se va retrage acest titlu. Esential mi se pare ca un puscarias e cetatean de onoare al orasului. Restul nu mai conteaza”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Liviu Dragnea, adus in instanta ca martor in dosarul lui Zgonea