Nepotisme pe banda in administratie! Mihnea-Daniel Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a fost numit in functia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Mihai Fifor. Decizia, semnata de premierul Viorica Dancila, a fost publicata in Monitorul Oficial, scrie G4Media.ro.

Potrivit deciziei publicate joi in Monitorul Oficial activitatea lui Mihnea-Daniel Nastase este neremunerata.

Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Naastase, dupa ce in ultimii patru ani a fost consilier pentru delegatia PSD in Parlamentul European. Initial, Mihnea Nastase (26 de ani) a fost consilier al fostului europarlamentar PSD Catalin Ivan, dupa care a devenit consilier in delegatia socialistilor romani de la Parlamentul European odata cu declansarea conflictului dintre Ivan si Liviu Dragnea.

A absolvit Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). Are un master la London School of Economics and Political Sciences.

A urmat, de asemenea, cursurile Universitatii Americane din Paris. Studiile liceale si le-a facut in Elvetia. El a provocat in 2010 un scandal in liceu, aparand la o petrece cu o zvastica pe umar. Pentru reeducare, el a fost trimis de tatal sau intr-un stagiu la Institutul Elie Wiesel.

Citeste si:
Fifor, PSD: Nu sustii pe Rovana Plumb? Este anti-romanesc!
Fifor, PSD: Nu sustii pe...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Cine sunt vedetele publicitatii politice preelectorale?