Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, testează terenul pentru a construi un „minihotel” în Poiana Brașov, notează BizBrașov.

Potrivit documentației eliberate de Primărie, complexul turistic pe care intenționează să îl construiască fiul lui Adrian Năstase în Poiana Brașov ar urma să aibă șase niveluri.

În acest moment este doar o intenție, vom vedea ce ni se va permite să construim acolo de către Primărie, după care vom începe discuțiile cu arhitecții”, a declarat Mihnea Năstase pentru BizBrașov. Acesta a mai spus că își dorește să construiască o unitate de primire cu 50 de camere și că în cadrul proiectului sunt mai mulți asociați.

Mihnea Năstase este mezinul fostului premier și lider PDSR Adrian Năstase, cunoscut pentru faptul că își justifica averea ca fiind primită de la mătușa Tamara, o antreprenoare de succes. Totodată, Adrian Năstase mai este recunoscut pentru folosirea improprie a armelor de foc, reușind să se rănească la gât în timp ce manevra un pistol. Despre activitatea politică a bătrânului Năstase nu a mai rămas nimic, însă, în memoria publică.

Anul trecut, mezinul familiei Năstase a inaugurat un complex turistic pe plaja de la Corbu, un resort format din corturi. Anul acesta, tânărul antreprenor Năstase a închis firmele care administrau acest resort turistic.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri