Politia a trimis o scrisoare Spitalului Floreasca, unde este internat Adrian Nastase, in care solicita informatii despre starea de sanatate a fostului premier, informeaza 9AM.ro.

Daca starea de sanatate a lui Adrian Nastase este stabila si medicii sunt de acord, acesta ar putea fi transferat in zilele urmatoare la spitalul in Penitenciarul Rahova.

Decizia de transfer la spitalul penitenciarului urmeaza sa fie luata luni, in jurul orei 10, de catre medicii Bradisteanu si Lascar.

Solicitarea politistilor nu a putut fi inregistrata oficial deoarece de vineri, de la ora 15.00 pana luni la ora 8.00, nu este program la registratura.

Avocatul lui Adrian Nastase, Lucian Bolcas, a declarat ca, daca exista o asemenea solicitare, organele penale considera ca a inceput executatea pedepsei, iar avocatii vor cere intreruperea pedepsei.

Politia a explicat ca Adrian Nastase nu executa din pedeapsa de doi ani de inchisoare primita in dosarul “Trofeul Calitatii”.
Mandatul pentru executia pedepsei nu a fost pus in aplicare in cazul lui Nastase, informeaza Politia, mai noteaza 9AM.ro.

Fostul premier Adrian Nastase a incercat sa se sinucida in seara zilei de miercuri, in timp ce politia a sosit la domiciliul acestuia pentru a-i prezenta mandatul de executare a unei pedepse cu inchisoarea de doi ani.

Stirea ca fostul premier roman Adrian Nastase a incercat sa se sinucida a declansat o serie de reactii in presa internationala, nu doar in Europa, ci si in SUA, China sau Australia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si