Atunci cand al treilea om in stat, acum la inchisoare, iese public si isi cere scuze infractorilor aflati dupa gratii, ignorand aproape complet restul societatii, atunci cand faci o fixatie bolnava pe ciuntirea legilor in favoarea infractorilor, nu faci decat sa destabilizezi insasi societatea in intregul ei. Sa dai curaj raufacatorilor, in timp ce Justitia este pusa cu botul pe labe.

Atunci cand eliberezi din inchisori, prin recursul compensatoriu, de-a valma mii de violatori, criminali si hoti, doar pentru ca unii politicieni sa poata sa respire iarasi aerul oamenilor cinstiti, atunci, iarasi, destabilizezi societatea.

De trei ani, in functii de conducere sunt numiti incompetenti, sunt angajate amante, sotii si copii ai acelor incompetenti. De trei ani, institutie dupa institutie este decapitata, subjugata, golita de scopuri si putere atunci cand nu puteai numi pe altcineva in pozitii de conducere – in frunte cu Presedintia si DNA.

De trei ani s-a lucrat la siluirea constanta a justitiei. Multiple modificari duc, de exemplu, la imposibilitatea ca presupusul ucigas de la Caracal sa nu faca inchisoare pe viata daca va fi gasit vinovat, intrucat o noua lege PSD-ALDE-UDMR si minoritati au decis ca daca ai implinit 65 de ani nu mai poti fi condamnat pe viata. Ba chiar iesi mai repede si apoi esti si platit pentru conditii improprii.

Totodata, in cazul in care se va stabili ca oficiali din politie sau din parchet nu si-au facut datoria, ei nu vor raspunde penal. Pentru ca PSD-ALDE-UDMR, cu complicitatea CCR, au spus ca nu poti raspunde penal pentru abuz in serviciu, deoarece nu au obtinut foloase materiale de pe urma neexercitarii atributiilor care le incumba.

Iar unele dosare, asa cum deja se vede, vor ajunge direct al Sectia Speciala (SS), infiintata de aceiasi PSD-ALDE, cu unic scop de a-i intimida pe judecatori si procurori. Pe cei incomozi.

Comisia de la Venetia, expertii de la GRECO, asociatii de judecatori cu mii de semnaturi, societatea civila, ambasade si alti specialisti au strigat la unison SA OPRITI siluirea justitiei. Cea care a facut TOTUL pentru infractori si nimic pentru victime. Iar acum, PSD-ALDE-UDMR, dati vina pe Iohannis, va rugati “sa nu politizam tragedia de la Caracal”?! Nu, doamnelor si domnilor din Parlament, TOTI cei care ati votat sau ati acceptat tacit asa ceva, TOTI aveti mainile patate de sange.

Codul Penal si Codul de Procedura Penala, modificate in primavara de Parlament, se afla pentru a doua oara la Curtea Constitutionala, care a amanat pana acum de SAPTE ORI contestatiile depuse de PNL-USR si de catre Presedintele Klaus Iohannis. Astazi ar urma sa decida daca le accepta sau, pentru a opta oara, amana.

Societatea fierbe si este furioasa, deznadajduita. Iar Viorica Dancila cere “un referendum pentru inasprirea pedepselor”. Nu, doamna. Nu este necesar un referendum. Asa cum ati stiut sa dai OUG 113 “noaptea, ca hotii”, asa cum ati dat OUG 114 de distrugere a economiei, asa cum ati incalcat chiar decizii ale CCR, asa puteti da IMEDIAT, profitand de majoritatea parlamentara, de faptul ca detineti intreg Guvernul, LEGI ORGANICE.

Nu incercati sa ne aburiti cu un referendum, cand toti stim ca VOI sunteti criminalii care, indirect, au ucis si ucid si, daca ceva nu se va schimba rapid, inca veti mai ucide.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri