Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va porni o serie de reforme ca urmare a scandalului provocat de cazul Caracal.

„Nu putem da timpul inapoi, dar putem privi inainte. Romania trebuie sa depaseasca aceasta criza a institutiilor”, a spus premierul, care a trecut apoi in revista masurile luate pana acum ca urmare a celor intamplate in judetul Olt.

„Putem porni reforme si asa vom face”, a spus Viorica Dancila. Un fragment al declaratiilor sale, cel in care Viorica Dancila marturiseste ca ”sunt femeie, sunt mama, stiu ce inseamna grija”, a fost completat cu subtitrari si adaugat ca reclama pe Facebook, astfel incat discursul premierului, candidat PSD la alegerile prezidentiale, sa ajunga la cat mai multe persoane, scrie Europa FM.

De altfel, mai multi analisti au sesizat ca miercuri seara Viorica Dancila a folosit momentul declaratiei sale pentru a-si face un bilant al propriilor actiuni si a lansa teme de campanie pentru alegerile prezidentiale, mai mult decat a oferi solutii si lamuriri in cazul tragediei petrecute la Caracal.

Citeste si:
WhatsApp incearca introducerea platii cu telefonul mobil in Indonezia
Plati cu telefonul mobil prin...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Liviu Vasilescu, noul sef al Politiei Romane