Declaratie revoltatoare a ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, cu privire la cazul Caracal. Aceasta a afirmat, in cadrul unei emisiuni TV, ca Alexandra nu ar fi trebuit sa se urce intr-o masina de ocazie. Declaratia este considerata deplasata, avand in vedere ca in tara sunt numeroase localitati care nu dispun de un transport in comun adecvat pentru copiii care merg la scoala in orase, iar abandonul scolar este accentuat de aceasta stare de fapt.

Ecaterina Andronescu a declarat ca, pe vremea ei, fetitele erau educate de catre parinti sa se nu urce cu strainii in masina si ca atunci cand purtau cheia la gat, copiii erau invatati in cadrul familiei si al scolii sa fie mult mai responsabili.

„Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc cu un strain in masina”, a declarat ministrul Educatiei.

Declaratii controversate ale ministrului Educatiei au starnit o reactie ferma din partea deputatei PNL Adriana Saftoiu, invitata, de asemenea, in emisiune. „Eu nu stiu la ce vreme din perioada comunista s-a referit doamna Andronescu, insa pe vremea mea, adica prin anii ’87- ’89, eu obisnuiam sa merg cu autostopul. Sa nu idealizam perioada comunista. Si adultii fac autostopul”, a declarat Adriana Saftoiu, pentru Adevarul.

Citeste si:
Razvan Cuc: Cu pile, amante, nepoate nu poti sa generezi plusvaloare
Descoperire "revolutionara" a...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Raportarile fictive "la hectar" revin in actualitate