Ecaterina Andronescu a declarat vineri, la Digi 24, ca a aflat despre demiterea sa de la Ministerul Educatiei de la televizor. Ea a precizat ca, prin declaratiile referitoare la faptul ca ea a invatat acasa sa nu se urce in masina cu un necunoscut, a sugerat ca scoala trebuie sa ii invete pe copii sa se autoprotejeze.

”Am aflat de la televizor (ca a fost demisa – n. red.). Nu m-a cautat, din pacate (Viorica Dancila – n. red.). Eram intr-o sedinta in consiliul ministerului pentru a incerca sa rezolvam niste probleme curente. Intentia mea era de a le spune copiilor ca, daca parintii nu le spun, noi la scoala le spunem ca sa ii ferim de raufacatori”, a declarat Ecaterina Andronescu intr-o interventie telefonica la Digi 24, la cateva minute dupa ce Viorica Dancila a scris pe Facebook ca a demis-o din functie.

”Declaratia mea nu avea nicio legatura cu situatia, ci doar ca sa-i protejam pe copii. Intentia mea nu era sa o acuz pe Alexandra sau pe parintii ei. Nu am gandit asa, nu sunt genul asta de om (…) Cred ca scoala trebuie sa ii invete pe copii sa se autoprotejeze. Ma asteptam la o explicatie (pentru demitere – n. red.). Eu le-am explicat celor care m-au interpelat pe Facebook”, a mai adaugat ea.

Ecaterina Andronescu a fost demisa vineri de premierul Dancila din functia de ministru al Educatiei dupa ce a declarat joi seara la Antena 3, in legatura cu crimele de la Caracal, ca ea a invatat acasa, in copilarie, sa nu se urce in masina cu oameni necunoscuti.

Citeste si:
Raportarile fictive "la hectar" revin in actualitate
Petre Daea, acuzat si de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila a demis-o pe Andronescu dupa declaratia privind autostopul