Liviu Dragnea sustine, in cererea de interventie adresata Tribunalului Bucuresti in cazul modificarilor vizand statutul si conducerea PSD, ca, avand ca vedere ca cele doua angajate DGASPC care au lucrat in realitate la PSD Teleorman au comis fapte de frauda, activitatea organizatiei judetene a fost ilicita in perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia, conform mainnews.ro, preluat de News.ro.

In conditiile in care la votarea modificarilor de statut de la Congresul din 29 iulie au participat inclusiv reprezentanti ai PSD Teleorman, Liviu Dragnea sustine ca PSD si-a insusit actul ilegal comis de organizatia Teleorman, ceea ce ar putea duce chiar la dizolvarea intregii formatiuni. Cererea lui Dragnea a fost, insa, respinsa de instanta.

Instanta a admis vineri cererea PSD de inregistrare a modificarilor la Statutul partidului decise la Congresul din 29 iunie si a respins cele doua cereri de interventie facute de avocatul lui Liviu Dragnea. Decizia nu e definitiva.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dragnea contesta alegerea lui Dancila in fruntea PSD