UPDATE Procesul s-a reluat. Cererea avocatei lui Dragnea, de recuzare a unei judecatoare din complet, a fost respinsa ca nefondata

[UPDATE] Procesul in care Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate a primit un nou termen, dupa ce si el si inculpata Olguta Sefu au fost audiati. Noul termen va fi pe 20 mai.

[STIRE INITIALA] Procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman a fost suspendat, luni, de Instanta suprema pentru o jumatate de ora, dupa ce avocatii presedintelui PSD, Liviu Dragnea, au cerut recuzarea unui judecator din complet, conform Agerpres.

In urma deliberarii, completul de 5 judecatori a hotarat admiterea cererilor de amanare, in vederea pregatirii apararii, de sesizare a CCR facute de DNA. Urmatorul termen este 20 mai.

La inceputul procesului, presedintele completului de judecata a anuntat ca unul dintre magistrati, Simona Encean, a facut o cerere de abtinere, insa solicitarea a fost respinsa.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat insa ca solicita recuzarea judecatoarei Simona Encean, pe motiv ca acesta nu ar mai fi impartiala.

"Am gasit pe Internet mai multe articole, in care se spune ca sotul doamnei judecator este un sustinator fervent al PSD. Este afectata impartialitatea doamnei judecator. Dansa nu mai poate face din acest complet", a spus avocata.

Citeste si:
Vlad Voiculescu dezminte informația conform căreia ar avea 21 de...
Vlad Voiculescu dezminte...

Procesul a fost suspendat pentru o jumatate de ora, pentru ca cererea de recuzare sa fie solutionata de un alt complet.

La acest termen, Liviu Dragnea ar trebui sa fie audiat de magistrati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri