Pentru turneul electoral din Moldova, singura regiune din tara fara nicio autostrada, Viorica Dancila a ales sa se deplaseze cu elicopterul. Premierul este insotit de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

”E la latitudinea partidului ce mijloace are ca sa-si poata face campania. Nu folosim bani publici. Cred ca e dreptul partidului sa ia decizii, mai ales cand timpul nu permite sa ajungi rapid in locuri mai indepartate”, a spus Dancila.

Reamintim ca Moldova este singura regiune istorica fara o autostrada, iar miscarile civice din Iasi care protesteaza impotriva pasivitatii PSD s-au intetit in ultimii trei ani.

Miercuri si joi, Dancila s-a aflat in judetul Suceava unde a participat la o sedinta de partid la Falticeni si a facut bai de multime la pelerinajele de la Putna si Cacica, iar vineri premierul a plecat cu elicopterul spre Iasi, unde are evenimente electorale.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca autostrada Marii Uniri, care face legatura intre Targu Mures si Iasi, va fi declarata obiectiv de importanta nationala.

Citeste si:
Guvernul a dat drumul la robinetul cu bani inainte de prezidentiale
Guvernul a dat drumul la...

Declaratia a fost facuta la finalul unei intrevederi pe care reprezentantii asociatiilor ce militeaza pentru autostrada A 8 au avut-o, la Iasi, cu premierul Viorica Dancila si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Sursa foto: Foto: StiriSuceava.net

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Viorica Dancila, o noua gafa: Exista prezumtia de vinovatie