Liviu Vasilescu, fostul sef al Directiei de Operatiuni Speciale (DOS), a fost numit miercuri de premierul Viorica Dancila in functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Liviu Vasilescu a fost schimbat din functia de sef al Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei din Romania, in aprilie 2018, si mutat la Directia de Arme si Munitii, dupa cum a anuntat in premiera G4Media.ro.

Potrivit surselor G4Media, Directia de Operatiuni Speciale era una dintre institutiile-cheie cu care lucra DNA dupa decizia Curtii Constitutionale, prin care SRI a fost scos din anchetele penale.

Sub conducerea lui Vasilescu, Directia de Operatiuni Speciale a functionat eficient, fara ca informatiile despre filajele si interceptarile realizate prin acesta directie sa ajunga la politicieni, au explicat aceleasi surse. Miza schimbarii conducerii DOS ar fi fost dorinta lui Liviu Dragnea de a avea control asupra acestei structuri esentiale din Politia Romana in relatia cu DNA.

Citeste si:
Festin de felicitari pe pagina lui Dancila
Festin de felicitari pe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila: impozitarea pensiilor speciale sa nu se aplice militarilor