Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidentiale va avea loc sambata, la Palatul Parlamentului. Anterior, Comitetul Executiv National al PSD a propus-o pe Viorica Dancila, prim-ministru si presedinte al Partidului Social Democrat, drept candidat al partidului la scrutinul prezidential din toamna acestui an.

Pe 23 iulie, dupa reuniunile de conducere ale partidului in care a fost validata candidat al PSD, liderul social-democratilor, Viorica Dancila, a declarat ca decizia Biroului Permanent National si a Comitetului Executiv National de a o desemna candidat la prezidentiale o onoreaza si o responsabilizeaza, mentionand ca stie ca nu va fi o lupta usoara, pentru ca partidul pleaca dintr-o situatie dificila, scrie Agerpres.

"Astazi, la Comitetul Executiv National, s-a votat pentru candidatul la prezidentiale, iar pentru a lua o decizie in mod democratic am ascultat toate parerile organizatiilor judetene. (...) Si s-a votat pentru presedintele partidului, respectiv pentru mine, pentru a reprezenta partidul in viitoarele alegeri prezidentiale. Este un vot care ma onoreaza, responsabilizeaza in acelasi timp, pentru ca stiu ca nu o sa intru intr-o lupta usoara, stiu ca va fi o lupta foarte grea, stiu ca partidul pleaca dintr-o situatie dificila, din punct de vedere electoral, dar am incredere in mine, am incredere in colegii mei, am incredere in puterea noastra de a ne mobiliza, am increderea ca vom castiga aprecierile romanilor, ca se vor regasi in mesajele noastre multi dintre romani, ca vom crea un val de incredere la nivel national si ca putem castiga acestei alegeri", a afirmat Viorica Dancila.

Surse social-democrate au precizat ca la congresul extraordinar al PSD, care se va desfasura incepand cu ora 12.00, urmeaza sa fie prezenti aproximativ 1.000 de delegati din partea organizatiilor social-democrate din teritoriu. Totodata, la congresul PSD urmeaza sa fie prezent si Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni (PES).

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri