Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, ca este timpul ca partidul sa demonstreze ca poate "sa repare greseli", "sa recladeasca" si "sa recastige increderea romanilor" si sa dea "un presedinte al tuturor romanilor" - Viorica Dancila.

"Cred ca astazi, mai mult ca oricand, este timpul ca noi toti, uniti si impreuna, sa demonstram ca stim ce facem cu ceea ce face istoria din noi, sa demonstram ca PSD poate sa repare greseli, sa demonstram ca PSD poate sa recladeasca, sa demonstram ca PSD poate sa fie unit si, mai ales, ca PSD poate sa recastige increderea romanilor, pentru ca, spre deosebire de acesti absenti nepriceputi ai dreptei care pot face mult rau romanilor, PSD are oameni harnici, priceputi, adevarati romani si in aceasta sala si, mai ales, peste tot in intreaga Romanie", a afirmat Eugen Teodorovici, la Congresul extraordinar al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

El a adaugat ca PSD este identificat "de unii", in mod sistematic, cu "un fel de mostenitor al unui asa-zis rau istoric de dupa 1989". "Noi suntem cei care putem si care trebuie sa schimbam aceasta perceptie, noi suntem cei care avem datoria de a arata adevarul si de a recastiga increderea romanilor", a spus Eugen Teodorovici.

Liderul social-democrat si-a exprimat convingerea ca PSD va fi partidul care va da "un presedinte al tuturor romanilor".

"Le-am promis un presedinte al tuturor romanilor si eu cred, din tot sufletul, ca asa va fi. Avem langa noi un lider de incredere, un om politic, un om puternic si capabil sa duca bataliile cele mai grele si sa infrunte cele mai dure obstacole si asta s-a vazut de ceva timp incoace, pentru ca Viorica Dancila este un om care pretuieste oamenii, un om rational, care a vazut dincolo de anumite orgolii ale unora sau ale altora si a pus interesul tarii mai presus de orice, dar pentru a castiga aceasta batalie prima datorie este a noastra a oamenilor din partid - noi vom sustine urmatoarea campanie, noi trebuie sa schimbam lucrurile si sa le aratam romanilor diferenta dintre politica si politicianism. Noi trebuie sa demonstram ca avem reusite, ca avem viziune. Viziunea noastra pentru Romania este cea dintotdeauna, dar trebuie sa vrem mai mult. Indraznesc sa cred in Romania, spunem noi, dar va propun sa completam in felul urmator: Indraznesc sa cred intr-o Romanie mai buna, lupt si insist pentru o Romanie mai puternica si mai buna, intr-o Romanie care poate si vrea mai mult", a transmis Eugen Teodorovici.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri