Premierul Viorica Dancila i-a criticat sambata pe contracandidatii sai la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis si Dan Barna, sustinand ca acestia "nu sunt apropiati de oameni".

"Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au - nu sunt apropiati de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg in randul oamenilor. Domnul Barna sadeste ura in randul oamenilor si cred ca oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discutii cu ei, au nevoie ca presedintele Romaniei sa fie apropiat de ei", a spus Viorica Dancila, la finalul Congresului extraordinar al PSD, potrivit Agerpres.

Ea si-a exprimat convingerea ca poate castiga alegerile din noiembrie si a spus ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie. "Da, am aceasta convingere! (...) Eu cred ca da. Daca a fost pregatita pentru primul prim-ministru femeie, eu cred ca Romania poate fi pregatita sau este pregatita si pentru primul presedinte femeie", a spus Viorica Dancila.

Potrivit acesteia, "adevaratul sondaj este ziua votului". "Adevaratul sondaj pentru noi este ziua votului. Ne uitam la sondaje pentru ca ne arata pulsul, ne arata unde gresim, daca am luat o decizie gresita, daca am luat o decizie buna, dar stiti foarte bine ca adevarul il vedem la vot. Daca va aduceti aminte, in 2014, domnul Victor Ponta avea 31%, domnul Klaus Iohannis 15%... Si rezultatul a fost tocmai invers", a explicat premierul.

Citeste si:
Pe cine ar vota Dan Barna, USR-PLUS, daca nu ar ajunge in turul doi
Pe cine ar vota Dan Barna,...

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dan Barna si-a depus candidatura. Atac la Klaus Iohannis