Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca isi va depune demisia imediat dupa sedinta de Guvern, adaugand ca "viata poate continua si fara functia de ministru", scrie Agerpres.

"Imediat dupa sedinta de Guvern de astazi, imi voi depune demisia la Secretariatul General atat din functia de ministru al Mediului, cat si din cea de vicepremier. Viata poate continua si fara functia de ministru. Am facut lucruri bune in interiorul programului de guvernare, dar si in afara lui, cum este si incurajarea unor programe precum cel de azi (Cora verde, n.r.). Intotdeauna vor fi lucruri de facut la minister si sper ca oricine va veni va continua ce am inceput si nu se va repeta dezastrul din 2016 ", a spus Gavrilescu, prezenta la un eveniment de profil.

Intrebata ce parere are despre ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, care ar putea prelua interimar mandatul la Mediu, Gratiela Gavrilescu a raspuns:" Orice persoana este potrivita atat timp cat isi face treaba".

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat luni, dupa decizia ALDE de a iesi de la guvernare, ca ministrii care nu se retrag din Guvern vor fi exclusi din partid.

Citeste si:
Nou OUG de la Dancila: Codul Administrativ, modificat iar
Nou OUG de la Dancila: Codul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Grupul ALDE din Camera Deputatilor, desfiintat oficial