Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a celor trei ministri ALDE care au demisionat marti, dupa ce formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu a decis sa iasa de la guvernare. Presedintele nu a dat insa un raspuns pentru cele trei propuneri facute de Viorica Dancila in locul ministrilor demisionari.

Este vorba de Niculae Badalau, propus interimar la Ministerul Energiei, Ioan Denes la Mediu si Radu Oprea pentru Relatia cu Parlamentul. Propunerile de ministri interimari au ajuns marti la Palatul Cotroceni.

In acest moment, Viorica Dancila ramane fara trei ministri in Cabinet, urmand ca in luna septembrie sa expire si celelalte interimate, de la Interne si Educatie.
Decrete semnate de Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 august a.c., urmatoarele decrete:

• Decret prin care se ia act de demisia doamnei Gratiela Leocadia Gavrilescu, viceprim-ministru, ministrul mediului, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului;
• Decret prin care se ia act de demisia domnului Anton Anton, ministrul energiei, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului;
• Decret prin care se ia act de demisia domnului Viorel Ilie, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului.

Citeste si:
Barometrul Inscop: PNL, avans minor in fata PSD
Barometrul de Opinie Publica...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
A doua zi de consultari cu partidele la Cotroceni