Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, Dan Barna, ii va da votul candidatului PNL, adica presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care el nu va ajunge in turul al doilea.

Indiferent cine va fi contracandidatul lui Klaus Iohannis in turul al doilea, fie ca este vorba despre Viorica Dancila, Mircea Diaconu sau Theodor Paleologu, votul lui Dan Barna va merge catre "candidatul PNL”, a declarat liderul USR, duminica seara, la Digi24.

El a explicat din nou care este viziunea USR in privinta intrarii la guvernare si a alegerilor anticipate si a precizat ca luni va explica alaturi de Dacian Ciolos, intr-o conferinta de presa, punctul oficial de vedere al aliantei.

O majoritate parlamentara nu poate fi facuta cu oamenii care au dus Romania pe marginea prapastiei şi cu oameni care de 30 de ani schimba eticheta pe sigle de partid, a spus Dan Barna, referindu-se la ALDE si Pro Romania, ceea ce sugereaza ca exclude o coalitie cu aceste partide. El a spus ca in momentul in care va exista o majoritate parlamentara care sa sustina reformele pe care USR vrea sa le faca, atunci partidul pe care il conduce va intra la guvernare.

"Responsabilitate inseamna sa iti asumi sa schimbi Romania, nu sa intri intr-un guvern formal care nu poate sa aiba nicio solutie reala de schimbarea a tarii, pentru ca astazi, un guvern pe actuala majoritate parlamentara este un guvern care ar trebui sa fie alcatuit şi din domnul Tariceanu, şi din domnul Ponta, şi din cei din spatele lor, oamenii care au fost alaturi de PSD şi de Liviu Dragnea in aceşti trei ani in care Romania a fost scoasa din Europa. In momentul in care avem o majoritate parlamentara care sa sustina aceste reforme, in ziua doi intram la guvernare şi ne asumam acest lucru”, a spus Dan Barna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri