Lucian Radulescu, consilier PSD de Prahova, care a injurat si a scos legitimatia de parlamentar in fata politiei, ar fi condus sub influenta alcoolului. Acesta a fost amendat cu 2.875 de lei si i s-a retinut permisul de conducere, scrie ObservatorulPH.ro. UPDATE: Consilierul PSD a "incheiat colaborarea" cu Laura Fulgeanu-Moagher, deputat PSD, a anuntat aceasta pe Facebook. Ramane de vazut daca acesta va fi pastrat in partid.

Scenele din trafic s-au petrecut cu o zi in urma, la Paulesti, in jurul orei 16.30. La 17.30, Lucian Radulescu a sunat la 112 (informatie pe surse), reclamand ca a fost victima unui abuz al politistilor, care i-ar fi retinut actele ilegal, nespecificand insa ca el plecase de la locul disputei cu agentii.

Afland ca politistii sunt la sectie, Radulescu s-a dus dupa ei, continuand sa aiba atitudinea recalcitranta. Un ofiter a sesizat ca Radulescu emana halena alcoolica, asa ca a decis sa-l testeze cu etilotestul. Rezultatul: 0,16 mg/l alcool pur in aerul respirat. Se intampla insa la ora 18.00, respectiv la o ora si jumatate dupa scenele de la Paulesti. A fost si momentul in care s-a calmat si si-a recunoscut vinovatia.

Lui Lucian Radulescu i-a fost retinut permisul de conducere, fiind sanctionat contraventional pentru injurii si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. In punctul de vedere exprimat de Lucian Radulescu pentru observatorulph.ro, acesta sustinea ca ”Am fost vanat, imi pare rau pentru limbaj!”, insa nu mentiona nimic despre alcool.

Am solicitat punctul de vedere al IPJ Prahova, care ne-a transmis urmatoarele:

”Cu referire la imaginile aparute in spatiul public, cu privire la un eveniment inregistrat pe raza localitatii Paulesti, judetul Prahova, facem urmatoarele precizari:

Barbatul din imagini, in varsta de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localitatii Paulesti, iar la interventia echipajului de politie, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a inmanat documentele politistilor, dupa care a parasit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Politie, unde a continuat sa aiba un comportament neadecvat, iar in urma testarii conducatorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur in aerul respirat.

In cauza au fost intocmite procese verbale de constatare a contraventiei pentru oprire neregulamentara, conducere sub influenta alcoolului, dar si pentru adresare de injurii si nerespectarea dispozitiilor politistilor, fiind aplicate amenzi in valoare de 2.875 lei si retinandu-se permisul de conducere celui in cauza.”

Intrebarea care se pune acum este: de ce Lucian Radulescu mai este, la aceasta ora, intr-o functie publica?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri