Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, s-a inscris in competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei. Cu toate ca Nicusor Dan nu mai este membru USR, spune ca se bucura de sustinerea simpatizantilor. Alianta USR-PLUS va desemna un candidat pana la alegerile de anul viitor, iar contracandidatul lui Nicusor Dan din partea PLUS este Vlad Voiculescu.

„In urma cu cateva luni am anuntat public decizia de a candida pentru functia de Primar General al Capitalei, ca independent. Cred ca sunt cel mai in masura sa scot Bucurestiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, si sa-l transform alaturi de oameni competenti si integri, intr-o capitala europeana, asa cum meritam. Nu este doar credinta mea. Sondajele arata recurent ca sunt omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.”, spune Nicusor Dan.

Nicusor Dan afirma ca se bucura de sustinerea membrilor din partidele de opozitie si ca s-a inscris in cursa interna din USR Bucuresti, scrie Digi24.

„Ma bucur de multa sustinere din partea membrilor partidelor de opozitie, in primul rand din USR. Ieri am facut inca un pas important spre implinirea acestui tel. M-am inscris in cursa interna a USR Bucuresti pentru alegerea candidatului USR pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Statutul USR si principille dupa care am fondat acest partid incurajeaza sustinerea competentei oriunde s-ar afla ea, in interiorul partidului si in afara lui. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul.”, a mai afirmat fostul presedinte al USR.

La inceputul lunii august PLUS si-a anuntat candidatul pentru Primaria Capitalei. Acesta este fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, care a fost desemnat in urma votului intern din partidul lui Dacian Ciolos.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri