Presedintele Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Cotroceni. Liberalii au strans 2,2 milioane de semnaturi pentru sustinerea presedintelui.


Seful statului a venit la Biroul Electoral Central alaturi de Ludovic Orban. El a fost intampinat de cateva zeci de sustinatori care l-au aplaudat si i-au scandat numele.

„Sunt foarte bucuros ca pot sa va anunt ca mi-am depus candidatura pentru un nou mandat. Am depus peste 2,2 milioane de semnaturi. E un numar imens si ma bucura foarte mult. Sunt foarte bucuros ca s-a reusit aceasta actiune de strangere de semnaturi prin si cu sprijinul PNL. Este un moment important si cred ca e bine sa explic si de ce doresc sa candidez pentru inca un mandat. Toata lumea in aceste zile isi declara cele mai bune intentii si cred ca e momentul sa pun ce ma motiveaza. Este o perioada complicata pentru Romania si e nevoie de o munca imensa pentru a repara ce a stricat PSD in ultimii 3 ani”, a spus Iohannis.

Tot azi, si-a depus candidatura si Dan Barna din partea Aliantei USR-PLUS, care a strans aproape 400.000 de semnaturi. Liderul USR a sustinut ca Romania are nevoie de o schimbare si a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis: „Daca era un gospodar mai atent si diligent poate nu ajungeam sa luam foc de atatea ori in acesti ani”.

El s-a declarat convins ca va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si ca va castiga scrutinul.

"Eu sunt foarte optimist ca romanii vor alege cu intelepciune ce tip de Romanie vor sa avem pe mai departe, pentru ca aceste alegeri sunt despre a ramane in aceeasi incertitudine in care traim de 30 de ani si a da sansa unei generatii, acelei generatii de tineri pe care societate o cere si asteapta sa se implice sa faca acest pas in politica. Ceea ce a facut Alianta USR-Plus este sa aduca niste mii de oameni in politica. (...) Vechea clasa politica si actuala structura, presedintele Iohannis, PNL, ne spun constant ca mai bine nu se poate. Noi spunem ca se poate mai bine si se poate astazi si Romania merita lucrul acesta", a spus Dan Barna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri