Senatorul PNL Florin Citu a afirmat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA e privata si nu ar trebui suportata din bugetul de stat. Liberalul a precizat ca aceasta calatorie pe banii statului inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu inchisoarea, noteaza Hotnews.ro.

Dancila va efectua, incepand de duminica o vizita de doua zile in Statele Unite.

Citu sustine ca este vorba de o vizita privata, motiv pentru care premierul ar trebui sa plateasca: ”Orice cheltuiala de la buget pentru aceasta calatorie inseamna deturnare de fonduri si se pedepseste cu inchisoarea. Viorica, ai grija mare. Curtea de Conturi tace acum dar nu va mai tacea in cateva saptamani. Garantez. Inca un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca in aceasta vizita privata sa mearga si vicepresedintele senatului de la PSD, Valeca. Maine voi cere BP din Senat sa nu plateasca niciun leu pentru domnul Valeca avand in vedere caracterul privat al acestei calatorii.”

Cei doi au ajuns deja la Londra dupa ce au calatorit la bussiness class, spune Citu.

”Astia sunt socialistii de caviar. Toaca banii din taxe pentru interese personale mai ceva ca viermii de matase”, acuza liberalul.

Mai mult, Camera de Comert Americana in Romania a transmis, duminica, ca nu este implicata in organizarea vizitei premierului Viorica Dancila in SUA, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri