Consiliul judetean Giurgiu, condus din iunie 2016 de Marian Mina, finul de cununie al ministrului Economiei, Niculae Badalau, a incheiat contracte pentru asfaltari si deszapeziri cu firmele familiei Cusa din Calugareni, care il au ca actionar pe nasul de cununie al lui Gabi Badalau, fiul ministrului Economiei, scrie g4media.ro

George Cusa, unul dintre actionarii firmei Kirlic Group care a primit contractele de la CJ Giurgiu, este nasul de cununie al lui Gabi Badalau, fiul ministrului Economiei, potrivit presei si unor surse locale. Cusa, Mina si Badalau jr apar in fotografii dansand pe mese la Mamaia in 2016. Potrivit acelorasi surse, Cusa este nepotul fostului senator PSD, Catalin Voicu, condamnat de doua ori pentru coruptie la cate 7 ani de detentie.

Potrivit Monitorului Oficial, firma Gecor din Calugareni a fost preluata de familia Cusa de la mama lui Catalin Voicu in 2007. Conform SEAP, firma Gecor a obtinut contracte cu Directia de Drumuri Bucuresti, inclusiv intre 2013 – 2016, cand aceasta institutie era condusa de Marian Mina, actualul sef al CJ Giurgiu si finul lui Badalau.

CJ Giurgiu a dat contracte pentru reabilitarea unor drumuri judetene si unei firme al carei actionar a fost partener de afaceri cu fiica fostului premier, Mihai Tudose, si unde lucreaza sotia fostului prim-ministru ca asistent manager – potrivit datelor coroborate de G4Media.ro din SEAP, Registrul Comertului si declaratii de avere.

Mai mult, CJ Giurgiu condus de Marian Mina a dat contracte pentru paza catre Europrotect Security din Alexandria, partenerii de afaceri ai lui Dragnea junior si Tel Drum.

Citeste si:
Badalau, atac dur la adresa politistilor: Isi iau salariile degeaba
Badalau: Politistii sa...

Sursa foto: Agerpress Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
820 de mil. de lei pentru panselute si parcuri in Sectorul 5