Senatorul Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a avut un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate, el declarand ca doar o mica parte sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”. Badalau a revenit vineri cu explicatii sustinand ca declaratia sa a fost inteleasa gresit, scrie Hotnews.ro.

„Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau, potrivit unei inregistrari facute de publicatia Giurgiu Acid.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a revenit, vineri, cu explicatii, dupa ce a declarat anterior ca in Diaspora sunt 700.000 de romani cu domiciliu in strainatate, restul pana la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc astia”, el sustinand ca declaratia sa a fost inteleasa gresit.

"Eu am spus-o si inca o data v-o repet, daca s-a inteles altceva decat am vrut sa spun, regret, dar asa cum, am rude, am prieteni, nu mi-a placut niciodata demagogia si cred ca lucrurile ar trebui spuse corect, discutia a plecat de la cati reprezentanti ar trebui sa aiba Diaspora. Eu m-am referit la partea legala, ca sa stim legal cati oameni avem in strainatate. Eu respect oamenii de acolo, respect oamenii care muncesc, au dreptul sa voteze, dar eu m-am referit la oamenii exact, ca sa stim cati au dreptul sa voteze", a declarat Niculae Badalau vineri seara, la Antena 3.

In vara anului trecut, in spatiul public a aparut o inregistrare video de la o nunta in care un cantaret de manele ureaza sanatate „pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p...m pe ea”.

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri