Senatorul Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a avut un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate, el declarand ca doar o mica parte sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”. Badalau a revenit vineri cu explicatii sustinand ca declaratia sa a fost inteleasa gresit, scrie Hotnews.ro.

„Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau, potrivit unei inregistrari facute de publicatia Giurgiu Acid.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a revenit, vineri, cu explicatii, dupa ce a declarat anterior ca in Diaspora sunt 700.000 de romani cu domiciliu in strainatate, restul pana la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc astia”, el sustinand ca declaratia sa a fost inteleasa gresit.

"Eu am spus-o si inca o data v-o repet, daca s-a inteles altceva decat am vrut sa spun, regret, dar asa cum, am rude, am prieteni, nu mi-a placut niciodata demagogia si cred ca lucrurile ar trebui spuse corect, discutia a plecat de la cati reprezentanti ar trebui sa aiba Diaspora. Eu m-am referit la partea legala, ca sa stim legal cati oameni avem in strainatate. Eu respect oamenii de acolo, respect oamenii care muncesc, au dreptul sa voteze, dar eu m-am referit la oamenii exact, ca sa stim cati au dreptul sa voteze", a declarat Niculae Badalau vineri seara, la Antena 3.

In vara anului trecut, in spatiul public a aparut o inregistrare video de la o nunta in care un cantaret de manele ureaza sanatate „pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p...m pe ea”.

Citeste si:
Cat au platit pe biletul de avion romanii care vin acasa de Craciun
Cat au platit pe biletul de...

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat a costat interventia BNR pentru a tine cursul valutar sub 5 lei