UDMR nu s-a dezis niciodata de cuvantul dat in ultimii 30 de ani, prin urmare, parlamentarii Uniunii vor vota in bloc motiunea de cenzura, considera liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi.

"E un semn pozitiv si depinde de seriozitatea celor care si-au asumat prin semnatura sprijinirea acestei motiuni si nu vorbesc neaparat de partide politice, cat de fiecare parlamentar in parte, daca motiunea poate sa treaca sau nu. Luni se va depune motiunea de cenzura, asa arata datele. De acolo incepe o saptamana de foc", a declarat Attila Korodi la RFI Romania.

Parlamentarul precizeaza ca "niciodata UDMR in ultimii 30 de ani nu s-a dezis de cuvantul dat. Grupul UDMR va vota in bloc pentru motiunea de cenzura".

Intrebat daca UDMR ar intra la guvernare, in cazul in care motiunea de cenzura trece, deputatul a raspuns: "N-am discutat lucrul acesta. Punctul meu de vedere personal este ca n-ar trebui sa intram, dar o decizie a UDMR nu a fost luata si nici nu s-a discutat.

Eu cred ca o perioada pe care poate sa si-o asume cu celeritate PNL si pe care putem sa o sprijinim, in care echipa guvernamentala poate sa conlucreze bine, asta inseamna ca nu sunt din toate partidele politice din Opozitie poate sa fie o solutie mai eficienta pentru perioada aceasta".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila vrea motiune de cenzura din cauza "austeritatii" PNL