Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca Rovana Plumb, pe care a propus-o pentru un post de comisar european din partea Romaniei, are in continuare sustinerea sa neconditionata.

"Tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile - atat la votul din Parlamentul European, dar mai ales reactiile celor din tara - nu ma face sa am mai putina incredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotriva. Rovana are, in continuare, sustinerea mea neconditionata", a scris Viorica Dancila pe Facebook, potrivit Agerpres.

Premierul a adaugat ca o cunoaste de multi ani pe Rovana Plumb si stie ca aceasta si-ar exercita mandatul "in bune conditii".

"O cunosc de multi ani, am muncit impreuna, stiu masura profesionalismului Rovanei si a bunei-credinte cu care si-a facut mereu treaba. Stiu ca ar exercita acest mandat de comisar european in bune conditii si am certitudinea ca, pentru Rovana Plumb, spre deosebire de altii, ar prima intotdeauna interesele si politicile europene care contribuie la consolidarea proiectului european, asa cum guvernul nostru actioneaza. De aceea, sper ca raspunsul Comisiei JURI sa fie unul pozitiv, in acord cu propunerea facuta de Romania si sustinuta de presedintele Comisiei Europene", a adaugat Viorica Dancila.

In opinia sa, partidele de Opozitie au aratat in aceste zile, prin pozitia lor fata de acest subiect, o "Romanie macinata de ura" si "au uitat de romani".

"Tot ceea ce au facut membrii partidelor de Opozitie in ultimele zile a fost sa arate intregii lumi o Romanie dezbinata, scindata intre interesul tarii si interesele marunte, meschine ale unor grupari. Au proiectat o Romanie macinata de ura, mize si lupte si au uitat de romani, asa cum fac zi de zi, de mai bine de un an. Insa Romania nu e a celor care dezbina si distrug, nu e a celor care si-i sfasie pe ai lor si calca in picioare interesul tarii pentru propriile lor ambitii. Romanii vad aceste lucruri si am increderea ca o vom vedea clar, cu totii, la votul din aceasta toamna", a sustinut prim-ministrul.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri