Primarul din Ploiesti, Adrian Florin Dobre, le-a spus studentilor de la Universitatea de Petrol si Gaze ca este sigur ca nu vor avea ”probleme cu gramatica si cu topica limbii romane”, declaratia fiind facuta in timp ce in sala, in primul rand, era si premierul Viorica Dancila, absolventa a aceleasi institutii de invatamant superior.

„Atunci cand va pregatiti bine, puteti sa dezvoltati aceasta tara pentru ca noi, astazi, avem nevoie de competenta si de meritocratie. Nu uitati lucrul acesta niciodata! Este nevoie de asa ceva pentru a putea duce aceasta tara mai departe. Sunt sigur, foarte sigur, ca veti deveni buni profesionisti, ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane si va urez un an universitar cat mai bun. Mult succes!”, a spus Dobre, discursul primarului liberal fiind primit cu aplauze.

Dancila a spus, la deschiderea noului an universitar, ca revine cu bucurie si emotie la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, institutie care „si-a pus puternic amprenta asupra formarii” sale, potrivit Mediafax.

Premierul a enumerat masuri luate de Guvern pentru studenti, absolventi si profesori, printre care majorarea salariilor cadrelor didactice sau investitiile din infrastructura universitara.

Declaratia, dupa minutul 46.

Declaratia, dupa minutul 46

Citeste si:
Fifor nu mai este sef de campanie al PSD la alegerile prezidentiale
Schimbari dupa CEX: Mihai...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
UPDATE Dancila isi lanseaza candidatura la prezidentiale. Declaratii.