Dacian Ciolos descrie votul motiunii de cenzura de astazi ca fiind "sansa Romaniei de a scapa de cel mai slab guvern din istorie", facand un apel catre toti parlamentarii care astazi ar trebui sa voteze in Parlament motiunea.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, dezbatuta si votata astazi in Parlament, este intitulata "Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!" si avea 237 de semnaturi de la parlamentari PNL, USR, PMP, PRO Romania, ALDE, UDMR, minoritati nationale, dar si doua de la PSD, conform liderului liberarilor, Ludovic Orban. Dacian Ciolos puncteaza jocurile de "culise" facute de catre reprezentantii partidului PSD inainte de motiune pentru a-si asigura numarul de voturi.

"1 milion de euro votul, functii in Parlament sau la conducerea unor institutii, amenintari cu dosare, bani cu dedicatie pentru primari. Un nou film mafiot se joaca zilele acestea in viata reala a romanilor. Protagonisti: Guvernul Romaniei si unii dintre parlamentarii trimisi acolo sa reprezinte interesele cetatenilor. Functiile publice si-au pierdut orice urma de responsabilitate. Fac apel la toti parlamentarii care azi ar trebui sa voteze in Parlament motiunea. Ati facut un juramant ca va veti indeplini cu onoare si cu fidelitate mandatul incredintat de popor. Aveti o misiune incredintata de popor, nu de Viorica Dancila, nu de cel mai slab guvern roman din toate timpurile. Organele abilitate trebuie sa-si faca treaba si toate aceste trocuri politice trebuie sa fie cercetate. Voturile sunt ale poporului, nu ale parlamentarilor si ale guvernantilor care se vand si se cumpara pe banii romanilor", mentioneaza Dacian Ciolos in postarea de Facebook.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri