Victor Ponta: Primesc sute de mesaje de la cei de la PSD care incep cu "ai avut dreptate, am fost un prost"

Dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD a trecut, Victor Ponta precizeaza ca a primit sute de mesaje de la membri PSD care incep cu "ai avut dreptate, am fost un prost". Acesta a vorbit intr-o prima reactie de dupa vot despre planurile partidului pe care il conduce.

"Doamna Dancila chiar nu era adecvata pentru functia de prim-ministru si lider PSD. E bine ca astazi se incheie o epoca proasta. Alaturi de colegii din Pro Romania vreau sa reusim sa construim o guvernare buna, o social democratie cu proiecte serioase si sa iesim mai putin rau din criza in care suntem, criza pe care chiar daca Dancila nu o recunostea, noi o stim cu totii", a precizat Victor Ponta.

Acesta a precizat ca 31 de membri ai partidului Pro Romania au votat motiunea, cu 3 mai multi decat au votat initial. Ponta a mai adaugat ca oferta sa pentru PSD ramane valabila.

"Cred ca ar trebui sa ne asezam la masa sa intelegem ca acest Guvern e terminat, aceasta conducere a luat sfarsit si ca trebuie sa sustinem impreuna acelasi candidat in turul doi, respectiv pe Mircea Diaconu", a adaugat Ponta.

Reprezentantul Pro Romania a zis ca are deja 3 propuneri pe care doreste sa le discute cu PSD si cu care sa mearga la discutii in fata presedintelui Klauss Iohannis pentru noul Guvern, punctand faptul ca el nu este una dintre propuneri.

"Cei de la PSD nu erau dornici sa discute, pentru ca ei considerau ca motiunea nu trece. Acum am sute de mesaje de la ei care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost", a precizat Ponta.

Citeste si:
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu se despart. Cele două partide au...
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu...

Motiunea de cenzura initiata impotriva Guvernului PSD a trecut cu 238 de voturi "pentru" si 4 voturi "impotriva".

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri