Primarul Alexandriei, Victor Dragusin, a inceput victimizarea pe Facebook, la nici 24 de ore de la caderea Guvernului Dancila. Acesta sugereaza voalat ca investitiile dedicate Teleormanului nu se vor mai face dupa plecarea Vioricai din fruntea guvernarii. Dragusin nu spune, insa, nimic despre zecile de proiecte promise si lasate in paragina, precum Centrul Multifunctional pentru Tineri sau Casa de Cultura. Pe care nimeni nu l-a impiedicat sa le finalizeze, scrie RealitateaDeTeleorman.

Caderea guvernului Dancila a dat startul plansetelor pe Facebook pentru mai multi factori de raspundere ai Teleormanului. Unul dintre acestia este primarul Alexandriei, Victor Dragusin, care sugereaza voalat ca, dupa aceasta schimbare, nu se vor mai face investitii in Alexandria. Dragusin omite, insa, sa-si asume responsabilitatea pentru zecile de proiecte fanteziste pe care le promite la fiecare runda de alegeri si le uita cel putin patru ani.

„Guvernul PSD “a fost picat”. Ce urmeaza? Ca urmare a aplicarii programului de guvernare al PSD, pentru prima data in Romania, toate localitatile, indiferent din ce partid este primarul, au beneficiat de finantarile necesare rezolvarii unor probleme ce se acutizasera in anii de guvernare de dreapta in care prioritatile au fost partii pentru sporturile de iarna in zone impracticabile, terenuri de fotbal in panta sau bazine de inot care nu au vazut nici macar o picatura de apa.

Ce urmeaza dupa votul de ieri? In Alexandria modernizam 11 unitati de invatamant prin PNDL. O sa continue programul sau o sa fie blocate si elevii si dascalii “pedepsiti” politic? Compania Nationala de Investitii construieste in Alexandria un stadion pentru sutele de sportivi din Alexandria dar si pentru competitii nationale. Va continua investitia sau ii vor lasa viitorii guvernanti fara posibilitati de antrenament si recuperare, ca doar stim cat s-au luptat PNL-istii sa nu se construiasca nici Sala Polivalenta? Vor continua proiectele pentru Casa de Cultura si Piata Centrala sau vor fi aruncate la minister intr-un sertar unde a mai stat ani buni tot ce venea din Alexandria, Teleorman?”, a scris Dragusin pe Facebook.

Citeste si:
Primar PSD declarat decedat ca sa scape de un dosar penal
ERATA: Primarul unui comune...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Nicusor Dan, preferat de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei