Primarul Alexandriei, Victor Dragusin, a inceput victimizarea pe Facebook, la nici 24 de ore de la caderea Guvernului Dancila. Acesta sugereaza voalat ca investitiile dedicate Teleormanului nu se vor mai face dupa plecarea Vioricai din fruntea guvernarii. Dragusin nu spune, insa, nimic despre zecile de proiecte promise si lasate in paragina, precum Centrul Multifunctional pentru Tineri sau Casa de Cultura. Pe care nimeni nu l-a impiedicat sa le finalizeze, scrie RealitateaDeTeleorman.

Caderea guvernului Dancila a dat startul plansetelor pe Facebook pentru mai multi factori de raspundere ai Teleormanului. Unul dintre acestia este primarul Alexandriei, Victor Dragusin, care sugereaza voalat ca, dupa aceasta schimbare, nu se vor mai face investitii in Alexandria. Dragusin omite, insa, sa-si asume responsabilitatea pentru zecile de proiecte fanteziste pe care le promite la fiecare runda de alegeri si le uita cel putin patru ani.

„Guvernul PSD “a fost picat”. Ce urmeaza? Ca urmare a aplicarii programului de guvernare al PSD, pentru prima data in Romania, toate localitatile, indiferent din ce partid este primarul, au beneficiat de finantarile necesare rezolvarii unor probleme ce se acutizasera in anii de guvernare de dreapta in care prioritatile au fost partii pentru sporturile de iarna in zone impracticabile, terenuri de fotbal in panta sau bazine de inot care nu au vazut nici macar o picatura de apa.

Ce urmeaza dupa votul de ieri? In Alexandria modernizam 11 unitati de invatamant prin PNDL. O sa continue programul sau o sa fie blocate si elevii si dascalii “pedepsiti” politic? Compania Nationala de Investitii construieste in Alexandria un stadion pentru sutele de sportivi din Alexandria dar si pentru competitii nationale. Va continua investitia sau ii vor lasa viitorii guvernanti fara posibilitati de antrenament si recuperare, ca doar stim cat s-au luptat PNL-istii sa nu se construiasca nici Sala Polivalenta? Vor continua proiectele pentru Casa de Cultura si Piata Centrala sau vor fi aruncate la minister intr-un sertar unde a mai stat ani buni tot ce venea din Alexandria, Teleorman?”, a scris Dragusin pe Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri