Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca este interesat sa mai fie premier al Romaniei dupa alegerile prezidentiale, precizand ca are o experienta care ar fi utila, potrivit Agerpres.

Intrebat daca ia in calcul sa fie premierul Romaniei din 2020, Calin Popescu-Tariceanu a raspuns: "Sa stiti ca pana ma retrag din politica nu stau sa va spun nu, ma intereseaza. Cred ca am o experienta care ar fi utila, dar sigur ca acest lucru ar trebui sa fie impartasit si de alegatori".

Tariceanu a declarat ca va sustine viitorul guvern daca vor fi respectate unele conditii impuse de formatiunea sa, printre care mentinerea cotei unice si a reformelor din justitie.

"Una din conditii va fi legata de mentinerea cotei unice de impozitare, tinand cont de presiunile care vor exista asupra bugetului de majorare a veniturilor. Si aceasta cota unica de impozitare, care a adus avantaje enorme pentru economia romaneasca, pentru intreprinzatori si pentru salariati, pentru ca aceasta cota de impozitare unica se aplica si veniturilor salariale (...), vrem sa fie mentinuta. Am mai spus un lucru, ca nu vom accepta ca reformele care s-au facut in domeniul justitiei si care au permis recastigarea independentei judecatorilor sa fie amenintate. Nu vreau sa ne reintoarcem la o republica a procurorilor, nu vreau sa ne reintoarcem la o Romanie care este condusa din nou prin protocoalele secrete intre serviciile de informatii, procurori si alte componente ale componente ale justitiei", a aratat Calin Popescu-Tariceanu. adaugand ca formatiunea sa mai are si alte conditii ca sa sustina viitorul guvern.

Calin Popescu-Tariceanu a participat la o sedinta a femeilor din ALDE organizata in statiunea Paltinis.

Sursa foto: Facebook Calin Popescu Tariceanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri