Prim-ministrul demis Viorica Dancila a afirmat sambata, in timpul unei vizite pe santierul soselei de centura a municipiului Bacau, ca mai sunt multe lucruri de realizat in domeniul infrastructurii, dar in ultimii doi ani au fost facuti pasi importanti in acest domeniu, scrie Agerpres.

"Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganta sa spun ca am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizari intr-un an si noua luni si acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, cand oamenii vor face diferenta intre ceea ce am realizat noi si ceea ce vor face ceilalti. Pentru ca noi de fiecare data (...) am spus adevarul, am spus ceea ce nu am facut, ceea ce am realizat (...). Cred ca pe infrastructura mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a facut pasi importanti", a spus Dancila.

Premierul demis a testat calitatea asfaltului turnat pe soseaua cu profil de autostrada plimbandu-se cu bicicleta, pe o distanta de cativa kilometri.

"In primul rand am vazut ceea ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele, si in al doilea rand, sportul este foarte bun. (...) Bine realizata, intr-un ritm alert si foarte utila pentru aceasta zona", a mai spus Viorica Dancila.

Varianta ocolitoare a Bacaului este parte integranta a Autostrazii "Moldova" (Coridorul IX Paneuropean), iar ordinul de incepere a lucrarilor a fost semnat pe 8 martie 2019.

Contractul prevede proiectarea si executia a 30,8 km de drum national, din care 16,269 km in profil de autostrada.

Durata contractului este de 36 de luni, din care sase luni proiectarea si 30 de luni executia lucrarilor, pentru care constructorul ofera o perioada de garantie de 84 de luni.

Sursa foto: Mihai Fifor FB Page

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri