Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la sedinta de Guvern, unde participa la invitatia lui Ludovic Orban, ca are incredere ca noul guvern va rezolva toate problemele ramase dupa mostenirea dezastruoasa lasata de guvernele PSD. "Noul guvern are enorm de mult de lucru", a spus Iohannis, potrivit Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri la Palatul Victoria pentru a participa la prima sedinta de Guvern a Cabinetului Orban. Guvernul Ludovic Orban se reuneste miercuri, in prima sedinta, principalul subiect de pe ordinea de zi fiind ordonanta de urgenta privind restructurarea Executivului. Luni, Orban a declarat ca ordonanta de urgenta privind restructurarea Guvernului trebuie adoptata intr-un termen cat mai scurt, scrie Agerpres.

"Respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani pentru rezolvarea problemelor tarii. Mi se pare un act de mare curaj din partea PNL ca a preluat guvernarea in aceasta formula, scrie Digi24.

Imi pare foarte bine ca anteriorul guvern esuat a plecat. In ultimii 30 de ani motivul principal pentru care Romania nu s-a dezvoltzat mai mult, mai bine a fost existenta PSD la butoane, dar ultimii trei ani au depasit orice imaginatie. Au fost guverne care realmente au inceput cu proceduri pe care nu si le-a imaginat nimeni, atacuri sistematice asupra justitiei, atacuri contra luptei anticoruptie, atacuri contra investitorilor, o absurditate de neimaginat, asupra mediului de afaceri privat din Romania.

Foarte bine ca s-a terminat acea perioada de guvernari toxice PSD. Noul guvern are enorm de mult de lucru. Deja am aflat de la unii ministrii ca situatia pe care au gasit-o e una foarte proasta.

Din pacate, deja cred ca s-a incetatenit notiunea de mostenire dezastruoasa pe care au gasit ministrii. Deja stim ca PSD-istii inainte de plecare au golit finantele publice si suntem in situatia sa vedem cum putem acoperi platile scadente. Va fi foarte complicat sa se inchida bugetul pe anul in curs, va fi foarte complicat pentru bugetul de anul viitor.

Acest guvern va veni cu solutii, asta e vestea foarte buna, acest guvern nu se teme de guvernare, va rezolva problemele care sunt prioritare", a declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri