In premiera in alegerile prezidentiale din Romania, sindicalistii din educatie ii provoaca pe candidatii care au intrat in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale – ambii profesori – la dezbatere pe urmatoarele teme: educatie, sanatate, justitie, infrastructura si politica externa.

Sindicalistii din educatie din Iasi, USLIP Iasi, anunta ca ii asteapta pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la dezbatere, la Palatul Culturii din Iasi, scrie edupedu.ro.

“USLIP IASI, care reprezinta interesele a 9000 de membri de sindicat din invatamantul preuniversitar, la nivelul judetului Iasi, propune organizarea unei dezbateri tematice, online, pe pagina noastra de facebook ‘USLIP IASI NEWS’, ce are aproximativ 40.000 de urmaritori, in special din zona educatiei si cu ramificatii online in toate judetele tarii. Transmisia va putea fi preluata si de catre posturile de televiziune din Romania, gratuit“, anunta Uniunea Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) Iasi.

Sindicalistii precizeaza ca “locul pe care l-am ales pentru aceasta confruntare de idei, viziuni, strategii, este unul cu puternice semnificatii pentru Iasi si Romania – Palatul Culturii (din Iasi). Confruntarea intre domnul Klaus Werner Iohannis si doamna Viorica Dancila se va desfasura la o data stabilita de comun acord cu staff-urile celor doi candidati“.

Citeste si:
Klaus Iohannis retrage decoratiile penalilor
Klaus Iohannis retrage...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Rezultatele alegerilor din Marea Britanie ii favorizeaza pe romani