Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a scris, pe Facebook, ca nu va intra in dezbatere inainte de turul al doilea cu Viorica Dancila, liderul PSD, motivand ca "nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept".

"Nu poate exista insa nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept, care a vrut ca Romania sa deraieze de la parcursul sau european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimeaza democratia, dupa ce a sfidat sistematic valorile si principiile democratice, care i-a umilit pe romani, care s-a facut scut in fata coruptilor si penalilor in toti acesti ani. Nu trebuie sa uitam nicio clipa cine este PSD si care este pericolul pe care il reprezinta pentru viitorul Romaniei, oricat ar vrea acum sa fuga de responsabilitate si sa incerce sa ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Romaniei a explicat ca in cadrul campaniei pentru turul al doilea la prezidentiale va discuta doar cu cetatenii si jurnalistii.

"Vreau sa fie foarte clar: voi dialoga direct in perioada urmatoare cu cetatenii, cu jurnalistii, cu societatea civila, voi continua sa merg prin tara, sa ma intalnesc cu oamenii si voi explica tuturor care este proiectul meu", a scris Iohannis pe Facebook.

Sursa foto: ROBERT GHEMENT | AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri